Hvad synes vores elever om Ulstrup Efterskole?

"Jeg går i 9 klasse, og jeg har rigtigt svært ved og læse højt eller fremvise noget. Jeg skal ta` min eksamen i år, men jeg er meget nervøs. Jeg har altid været bagud i skolen. Men efter jeg er startet på UE er jeg nu kommet op og ligge hvor jeg skal. Jeg har fået meget hjælp heroppe i boglig, fx ved og spørge om hjælp.

Jeg er gået igennem mange ting på de skoler jeg tidligere har gået på Fx mobning. Men da jeg kom ud og startede på UE, kunne jeg godt mærke den tryghed der er rundt om os alle. Vi alle passer alle sammen på hinanden.

Vi har et elevråd her på UE. Jeg er med i elevrådet.  Da jeg blev valgt var det fordi de unge havde stemt på mig, man må helt selv bestemme om man vil stille op eller ej. Jeg stillede op fordi  jeg ikke rigtigt er blevet hørt men her hører man og lytter man. Når jeg er med i elevrådet, skal jeg ikke bekymre mig for om jeg gør det godt eller dårligt. Det kan godt være man kommer til og sige noget der ikke rigtigt passer sammen, men man bliver respekteret alligevel".

Freja, 2.-års elev på Ulstrup Efterskole

"Jeg startede på Ulstrup Efterskole fordi jeg hadet det svært på en normal folkeskole. Jeg har aldrig haft det bedre, fordi man kan få den hjælp, som man har brug for. Jeg har fået en masse venner på mit første år

Da jeg startede her så havde jeg først brug for at få ro i hverdagen. Men så valgte jeg at sige ja til at kommer i praktik i skolens køkken. Det jeg glad for jeg kunne.

Her på mit andet år er jeg ved at blive klar til at tage 9. kl. afgangsprøve, og det går rigtig godt".

Jonas. 2.-årselev på Ulstrup Efterskole

"Jeg startede på Ulstrup Efterskole, fordi jeg havde brug for at få styr på mit hoved. Det fik jeg hjælp til på skolen. Jeg fik også nye venner.

Mit første år brugte jeg på at køre traktor og på mine interesser. F.eks. at bruge mine hænder. Vi kunne bygge lige hvad vi ville.

I vores fritid kunne vi køre til Vig og der kan vi handle.

Mit andet år bruger jeg på at tage min afgangsprøve og at blive bedre til at styre mit temperament. Det er jeg allerede blevet bedre til".

Patrick. 2.-årselev på Ulstrup Efterskole