Skole og fag

Morgenen er Brug Kroppen

På Ulstrup Efterskole tror vi på, at vi alle har godt af at bruge vores krop. Vi bliver gladre af det. Hvad enten du løber, går ture, dyrker yoga eller crossfit, så sætter det både hjernen og hjertet i gang. På den måde lærer du faktisk bedre . og bliver gladere for dig selv.

Derfor er der næsten en times motion hver dag.

Og bare rolig! Der er helt sikkert noget for dig - også selv om du måske ikke er den sporty type.

Formiddagen er Basis

Du kan vælge mellem fire forskellige hold:

A: Praktisk hold:
Holdet er for dig, der har brug for at få en pause fra den "almindelige" skolehverdag og lærer bedstg, når du bruger din krop. Vi arbejder med dansk og matematik, men det er ikke sikkert, du opdager det, for vi fælder samtidig træer, leger fakirer, bygger højtalerer og meget andet

B: Efter 9. klasse:
Har du afsluttet 9. klasse er dette holdet for dig. Det forbereder dig til et godt voksenliv. sammen vli vi afklare dine ønsker og drømme i forhold til uddannelse, job, bolig, budget og meget andet. Med praktikker og brobygning til uddannelse, forbereder vi en god tid for dig efter efterskolen.

C: 9. klasse med eksamen
Dette hold er for dig, der ønsker at tage 9. klasses afgangsprøve i dansk og matematik.Du har måske svært ved det boglige eller ved at sidde stille, så du undervises i mindre hold. Her får du den bedste støtte.

D: Forberedende hold:
Har du lyst til at prøve kræfter med mere dansk og matematik, så er forberedende hold måske noget for dig? Du ønsker måske at tage 9. klasses afgangsprøve i dansk eller matematik næste år eller blot at blive bedre til at læse og regne. Vi kombinerer musik og matematik, laver nyhedsaviser og gør det spændende at få nye færdigheder.

Eftermiddagen er linjefag

Eftermiddage på Ulstrup Efterskole betyder linjefag. Her får du mulighed for at få nye interesser eller fordybe dig i dem, du allerede har. Du er sammen med venner og lærere, der har de samme interesser som dig. Det giver sammenhold og en følelse af at høre til.

Der er mange spændende linjefag at vælge imellem, og de skifter i løbet af året.

Du kan bl.a. vælge imellem:

• Ridning
  • Engelsk